[d][b]

Zijlstraat 7g, unit 2.20-2,21

[d][b]

Zijlstraat 7g, unit 2.20-2,21

Architectuur die de omgeving complementeert en duurzame buitenruimtes die uitnodigen tot ontdekking, ontspanning en gebruik: [d][b] combineert beide disciplines in 1 bureau dat zich toelegt op het ontleden, herkennen en versterken van alle mogelijkheden en kwaliteiten van een locatie. Bij het maken van onze ontwerpen baseren we ons op betekenis, identiteit en duurzaamheid. Zo ontstaan integrale en logische eindproducten die zowel duurzaam als maakbaar zijn.

Voor elke nieuwe opdracht wordt door [d][b] grondig onderzoek gedaan naar locatie en omgeving, waarna het ontwerpproces start met handschetsen en studiemaquettes. In een later stadium wordt het ontwerp digitaal verder uitgewerkt en ontstaan gedetailleerdere visualisaties. Voor de bouw en uitvoering worden de tekeningen omgezet naar BIM-modellen met alle relevante informatie.

Ton van Beek, architect

Ton van Beek

Eigenaar

Ton van Beek

Eigenaar

Opgeleid als ontwerper buitenruimte aan de Design Academy Eindhoven en als architect aan de Academie voor Architectuur en Stedenbouw te Tilburg. Begeeft zich als ontwerper op het grensvlak van architectuur en buitenruimte. Ton van Beek is medeoprichter en secretaris van het Bredase architectuurplatform BLASt.

Ton groeide op in het Brabantse Zundert. Het wereldberoemde Corso Zundert vormde voor hem de aanleiding om ontwerper te worden. Nog altijd ontwerpt hij met regelmaat corsowagens; niet zelden met inventief gebruik van de buitenruimte waarin deze zich voortbewegen.

Pieter Delacourt, architect

Pieter Delacourt

Pieter Delacourt

Opgeleid als bouwkundig ingenieur aan de Hogeschool Zeeland en als architect aan de Academie voor Architectuur en Stedenbouw in Tilburg. Door zijn technische kennis en ervaring al in te zetten bij het ontwerpproces ontstaan buitengewone dingen. De kern van een goed ontwerp is dat het ook goed te bouwen is volgens Pieter Delacourt.

Misschien komt het omdat hij zich binnen zijn vakgebied vooral in stedelijke omgevingen en bebouwde ruimten acties is, maar in zijn vrije tijd zoekt Pieter liever de natuur op. Elementen als bergen, water, sneeuw en ijs vormen zijn speeltuin.

Nena Kerssens

Stagiair (2022)

Nena Kerssens

Stagiair (2022)

Nena is derdejaars student Urban Design aan de Breda University of Applied Sciences. Haar intresses liggen bij grafisch vormgeven en het stedenbouwkundig herontwikkelen van de openbare ruimte. Met haar stage bij [d][b] hoopt ze zichzelf verder te ontwikkelen in begrijpend tekenen en grafisch vormgeven

Nena is in haar vrije tijd vaak bezig met het ontwerpen en maken van nieuwe dingen voor in huis. Ze schildert graag en houdt van een uitdaging. Door de jaren heen heeft ze geleerd dat een moment van rust ook heel belangrijk is. Dit vult ze in door een paar uurtjes per week aan yoga te besteden.

Dean Lahaije

Stagiair (2021)

Dean Lahaije

Stagiair (2021)

Dean is derdejaars student Urban Design aan de Breda University of Applied Sciences. Kleinschalige projecten en ontwikkelingen in de openbare ruimte spreken hem het meest aan. Met zijn stage bij [d][b] wil hij zich beter oriënteren binnen het vakgebied.

Net als Ton komt Dean uit Zundert. Corso Zundert is zijn grootste hobby: hij houdt zich het liefst bezig met het uitlassen van vormen of creëren van beweging. Ook heeft hij al een corso-ontwerp op zijn naam staan. Daarnaast maakt en luistert hij graag elektronische muziek.

Lucas Duijneveld

Stagiair (2020)

Lucas Duijneveld

Stagiair (2020)
Stage Curio College

Adil Bouchred

Stagiair (2019)

Adil Bouchred

Stagiair (2019)

Adil Bouchred is derdejaars student Middenkaderfunctionaris Bouw op het Curio College in Breda, een opleiding waarin alle aspecten die te maken hebben met bouwprojecten aan bod komen. Binnen zijn opleiding zijn ontwerpen en 3D tekenen van gebouwen het interessantst en leukst om te doen. Hierna wil hij graag bij een architectenbureau gaan werken.

Adil vindt het leuk om in zijn vrije tijd te gaan fitnessen. Ook brengt hij graag gezellig de tijd door met familie en vrienden.

Kas Mol

Stagiair (2018)

Kas Mol

Stagiair (2018)

Kas Mol is derdejaars student Bouwkunde op het Radius College in Breda. Binnen zijn opleiding vindt hij het uitdenken en tekenen van gebouwen niet alleen heel interessant, maar vooral ook erg leuk. Die liefde voor creatief bezig zijn is dan ook de reden dat hij aan deze opleiding is begonnen.

Kas woont in Zundert en voetbalt al van jongs af aan; momenteel doet hij dit bij VV Moerse Boys. Daarnaast gaat hij graag snowboarden met vrienden en familie.

Evelien van Corven

Stagiair (2017)

Evelien van Corven

Stagiair (2017)

Evelien van Corven is derdejaars student Bouwkunde op Avans Hogeschool in Tilburg. Ze houdt van ontwerpen en tekenen in 3D wat ze graag combineert met haar technische kennis. Bij [d][b] werkt ze mee aan verschillende projecten. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Evelien is altijd al creatief geweest: nieuwe dingen maken en anderen daar blij mee maken geven haar energie. Die energie zet ze ook graag in bij het spelen van badminton, een sport die tegelijk een beroep doet op tactisch denkvermogen. Ook is ze een echte boekenwurm.

Vacant

Functie

Vacant

Functie

Bij [delacourt][vanbeek] bieden we graag plaats aan getalenteerde en gemotiveerde stagiairs (MBO/HBO/Master). We helpen je met een betekenisvolle invulling van je stage in een inspirerend, klein team en een prettige werksfeer. [d][b] is een erkend leerbedrijf.

Meer weten over wat een stage bij ons bureau inhoudt? Neem contact op met Pieter Delacourt of Ton van Beek (tel. 076 200 7007). Of mail je motivatie, CV en beknopte portfolio naar  info@delacourtvanbeek.nl.