[delacourt][vanbeek]

Zijlstraat 7g, unit 2.20-2,21

[delacourt][vanbeek]

Zijlstraat 7g, unit 2.20-2,21

Sinds 2014 werken Pieter en Ton samen onder de naam [delacourt][vanbeek]. Pieter en Ton vullen elkaar perfect aan vanuit hun persoonlijke achtergrond en ervaring. Juist in deze combinatie van architectuur en buitenruimte schuilt de kracht van [d][b].

Pieter heeft een technische achtergrond en veel kennis en ervaring in de bouwvoorbereiding en uitvoeringsfase van het ontwerp en bouwproces. Hij heeft een sterke betrokkenheid bij het totale bouwproces.

Ton is na zijn studie werkzaam geweest bij verschillende bureau’s voor landschapsarchitectuur en stedenbouw. Hier heeft hij gewerkt aan openbare ruimtes (pleinen en parken) en erftransformaties.

Ton van Beek, architect

Ton van Beek

Eigenaar

Ton van Beek

Eigenaar

Ton van Beek begeeft zich als ontwerper op het grensvlak van architectuur en buitenruimte. Hij is opgeleid als buitenruimte ontwerper aan de Design Academy Eindhoven en als architect aan de Academie voor Architectuur en Stedenbouw te Tilburg. Ton is secretaris en medeoprichter van BLASt(het Bredase architectuurplatform).

Ton is opgegroeid in het Brabantse Zundert. Het Zundertse bloemencorso was voor hem de aanleiding om ontwerper te worden. Nog altijd ontwerpt hij met regelmaat corsowagens.

Pieter Delacourt, architect

Pieter Delacourt

Eigenaar

Pieter Delacourt

Eigenaar

Pieter Delacourt is opgeleid als bouwkundig ingenieur aan de Hogeschool Zeeland en als architect aan de Academie voor Architectuur en Stedenbouw in Tilburg. Een goed ontwerp is ook goed te bouwen. Zijn technische kennis vormt een verrijking in het ontwerpproces. Het onderscheid tussen iets ‘gewoons’ en iets ‘buitengewoons’  zit ‘m vaak in kleine dingen.

Misschien wel omdat hij binnen zijn vakgebied hoofdzakelijk in de stedelijke omgeving en de bebouwde ruimte actief is zoekt hij in zijn vrije tijd het liefst de elementen van de natuur op. Bergen, water, sneeuw en ijs zijn voor hem een speeltuin.

Dean Lahaije

Stagaire (2021)

Dean Lahaije

Stagaire (2021)
Dean Lahaije is derdejaars student aan de Breda University of Applied Sciences. Hij studeert hier Urban Design. Kleinschalige projecten en openbare ruimtes spreken hem het meeste aan. Tijdens zijn stage bij [d][b] wilt hij zich beter oriënteren binnen het vakgebied.
Buiten school is het bloemencorso in Zundert zijn grootste hobby. In de corsoloods is hij het liefst bezig met het uitlassen van vormen of het maken van bewegingen.
Daarnaast houdt hij zich graag bezig met het maken en luisteren van elektronische muziek.

Lucas Duijneveld

Stagiaire (2020)

Lucas Duijneveld

Stagiaire (2020)

Lucas Duijneveld is derdejaars student Urban Design aan de Breda University of applied sciences. Stedenbouwkundige ontwerpen bedenken en vooral het grafisch uitwerken daarvan vindt hij leuk om te doen. Projecten die hem tot nu toe het meeste aanspreken zijn kleinschalig en hoog stedelijk van aard of juist landschappelijk. Tijdens zijn stages bij [d][b] probeert hij er achter te komen welke richting binnen de stedenbouw het beste bij hem past. Buiten de opleiding is zijn grootste hobby hiken, het liefst in the middle of nowhere.

Stage Curio College

Adil Bouchred

Stagiaire (2019)

Adil Bouchred

Stagiaire (2019)

Adil Bouchred is momenteel derdejaars student Middenkaderfunctionairs Bouw op het Curio college in Breda. Het ontwerpen en 3D tekenen van gebouwen vind hij heel erg interessant en leuk om te doen. Hij is deze opleiding gaan doen omdat hij later graag bij een architectenbureau wil gaan werken. In zijn vrije tijd fitnesst hij of is hij gezellig met familie en vrienden.

Kas Mol

Stagiaire (2018)

Kas Mol

Stagiaire (2018)
Kas Mol is momenteel derdejaars student Bouwkunde op het Radius college in Breda. Het bedenken en tekenen van gebouwen vind hij heel erg interessant maar vooral ook heel leuk. Hij is deze opleiding gaan doen omdat hij graag creatief is.
Van jongs af aan zit Kas al op voetbal. Hij voetbalt in Zundert bij vv. Moerse Boys. Ook houdt hij ervan om te gaan snowboarden met vrienden en familie.

Evelien van Corven

Stagiaire (2017)

Evelien van Corven

Stagiaire (2017)

Evelien van Corven is breed geïnteresseerd. Na een aantal omzwervingen kwam ze erachter dat ze ontwerpen en 3D tekenen erg leuk vindt. Dit combineert ze graag met haar technische kennis. Momenteel is Evelien derdejaars studente Bouwkunde op Avans Hogeschool in Tilburg.

Bij [delacourt][vanbeek] werkt Evelien mee aan verschillende projecten, daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Evelien is altijd al creatief geweest, ze krijgt energie van dingen maken en mensen hiermee blij maken. Familie en vrienden zijn vaak proefkonijnen voor nieuwe ideeën. Naast creatief bezig zijn houdt Evelien van badminton, hier kan ze goed haar energie in kwijt maar tegelijkertijd vraagt het spel om tactisch denken. Ook is Evelien een echte boekenwurm.

Vacant

Functie

Vacant

Functie

[delacourt][vanbeek] is op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde stagaires (MBO/HBO/Master). Wij bieden een inspirerend team en een collegiale werksfeer. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Pieter Delacourt of Ton van Beek (tel. 076 200 7007). [delacourt][vanbeek] is erkend leerbedrijf.

Je motivatie, CV en beknopte portfolio kun je mailen naar info@delacourtvanbeek.nl